![]() | |
| |||||||
Şerefsizliğin bu kadarıŞerefsizliğin bu kadarı konusu Webmaster Genel altında yer almaktadır. |
![]() | |
| Görüntüleme: 787 - Cevaplar: 22
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Bi süre önce sevenlerinin Barış Akarsu'ya göndermek istediği mesajları yazmaları için barisakarsu.biz adresi açmıştık hala da aktif. Ancak bugün girdiğimde sitenin barisakarsukalbimizdesin.com adresine yönlendiğini gördüm
__________________ Paypal hesaplarınız verified edilir. |
| ||||
| meta refresh kodu koymuş sanırım form yollatırken onları filitrelettirmemişin.. güvenlik önemli
__________________ >> zeynelkoc.com |
| |||
| barisakarsukalbimizdesin.com - Who.is Burada bilgiler bence yanlış, EnverYigit.Com |EnverYigit'in KiÅŸisel Web Sitesine HoÅŸ Geldiniz! Bu sitenin sahibi sanırım o kişi, Sitenin adresini aradım google'da bi forumda "enveryigit" kullanıcısıyla siteyi tanıtmış, google'a onu yazıncada blogu geldi karşıma, ziyaretçi defteri ve galeri, aynı şekilde yapılmış 2 sitedede, %99 "Enver Yiğit" bence Kendisi hakkında hiç bir bilgim bulunmamaktadır, sadece ufak bir araştırma. |
| ||||
| geçmiş olsun. ufacık şeylerden bile kâr sağlamak isteyen insanlardan nefret ediyorum. küçük kişilikler, olgunlaşmamış beyinler |
| |||
| Alakası yok, önleminizi almanız doğrultusunda güzel bişi yapmış.Ya bi ecnebi po*no siteye yönlendirseydi daha mı hoş olucaktı? |
| ||||
| Alıntı:
|
| ||||
| daha kötülerinin olmadığını söylemedim ki ben. bu dediğim parmağı kopan birisinin "olsun 9 tane daha var" demesi gibi birşey. yapılan şeyin iyi niyetle yapıldığını düşünmüyorum... |
| ||||
| açık buldu diye onu kullanmasımı gerekiyor? mail atar bildirirsin
__________________ >> zeynelkoc.com |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bu kadarı tesadüf mü? | ugorur | GeyOS | 3 | 25-01-2007 01:10:05 |