Alıntı:
StephaN´isimli üyeden Alıntı
burda senin googleden kazandıgın para söz konusu deil bu sponsordan bizim ne kadar kazanacagımız.
her sayfayı yenilediğimde haneme ücret yazılıyor 24 saat ben bunu yenilersem ilk günden ödeme alırım heralde bence çok ama çok saçma.
böyle bi sistemin ödeeme yapabileceğine inanmıyorum.
|
Merhaba arkadaşım bak seninle açık konuşayım ben reklamoldum.com
un sistemi ile fazla bir para kazanabileceğini söylemiyorum beeeeen reklamoldum.com un takas sistemi üzerinden websitelerime hit çekiyorum google bannerime tıklanma alıyorum kazanç stratejim budur.
Bu gün webyayıncıları olarak birçoğumuz toplistlere hiç bir faydaları olmadığı halde üye oluyoruz ve adamların reklamlarını yapıyoruz karşılığında ne alıyoruz koca bir HİÇ ve sayfa kirliliğide cabası... ama bu sistem öyle değil reklam yapıyorsun reklamın yapılıyor PageRank nedir bilirsin eğer bilmiyorsan işte sana link
MerT UraL Blog » PageRank Güncellemesi… websayfasına git ve öğren Metin Ural negüzel makale yayınlamış sitesinde... aramız limoni ama ne demişler yiğidi vur ama hakkını yeme
Ne kadar kazanırsın o senin websitenin hitine göre değişir adamlar herşeyi açıkca websitelerinde açıklamış bunu çoğu reklam sisteminde göremezsin bile yani çoğunda ne kazanacağın bir muammadır denedik gördük haksızmıyım google bile bir tıklamaya 1 cent verirken diğer bir tıklamaya 8 cent ödüyor bence bu daha saçma...
Birde şu var
"her sayfayı yenilediğimde haneme ücret yazılıyor 24 saat ben bunu yenilersem ilk günden ödeme alırım heralde bence çok ama çok saçma."
Saçma olan birşey yok arkadaşım sen de toplumun bir bireyisin sayfanı yenilersen reklamı görürsun zaten reklamcılıkta muhim olanda reklamın birilerine ulaşması değil midir! ayrıca bu sistem tıklama başına ücret veren sistemlerden bence çok daha iyidir örneğin televizyonda reklamı izliyorsun reklama fareyle tıklama yapmıyorsun TV reklamın ücretini reklam verenden tıkır tıkır alıyor sen istersen reklamı görünce başka kanala geç........ ama bu demek değildir ki reklamoldum.com sisteminde hile yaparak para kazanırım örneğin dediğin gibi sistemde sadece kendin sayfanı yenileyerek para kazanmaya çalıştın bunu yerler mi sanıyorsun adamlar herşeyi logluyorlardır google bu gün nasıl ki sahte tıklamaları anlayıp adsense üyelerini üyelikten atıyorsa emin ol bunlarda hile yapanı anlıyorlardır. RO-bot dedikleri site tarayıcı programları var sayfandaki kodu bile değiştirsen hemen lütfen kodu düzeltin diye otomatik e-mail alıyorsun. İlla hile yaparak kazanırım diyorsan seni tutan yok kazan kardeşim. Haydi sana bol kazançlar.