Alıntı:
MerTUraL´isimli üyeden Alıntı
Google, Yahoo, Microsoft reklam kullanmıyor mu dedim? Sadece bu tür sistemde sistemi sağlayan şirketin sitesinde sağladığı reklamı kullanması güvensizlik verici.
Bana şuralarda reklam gösterebilirmisin; Yahoo! Publisher Network https://www.google.com/adsense/ Katreklam Network Ringofon İş Ortaklığı Sistemi
Onun haricinde başta tasarım,sonra toplistler sonra da link değişimi gibi 2 tane link bozuyor bu olayı. Zone.org daki çoğu kişi siteye girer girmez kalitesini anlar zaten
Ama amatör bir reklam oluşumudur başarılar dileriz... |
Mert kardeşim neden böyle bir tavır içerisine girdin anlamış değilim her şeyin bir ispatı vardır ben bir üyesi olarak reklamoldum.com un adına savunma yapamam ama bu site "Katreklam Network" ve "Ringofon İş Ortaklığı Sistemi" ile felan kıyaslanmaz bile çünkü onların kendilerinden başka kimseye faydaları yok.. Reklamoldum.com sana bedava reklam ve para kazanma fırsatı sağlıyor.
Bir siteyi tasarımına bakıp değerlendirirsen google dünyanın en kötü sitesi olması gerekir çünkü sadece bir arama formu vardır sitesinde.
Kim eskidir kim yenidir bunların çıkış tarihleri bellidir domaine bir who is çekersin kim ne zaman kurulmuş eskimi yenimi anlarsın..
ayrıca ben bir google adsense üyesi olarak ilk mesajımdada belirttim bu site sayesinde
GOOGLE reklamlarına tıklanma sayım aynı zamanda arttı.. 3000 dolar para kazandım... sen üye olursun olmazsın ama insanlara amatör felan diye aşağılıyamazsın çünü sen bu konuda bir otorite değilsin...
Ve ayrıca Zone.org taki kişileri kendine referans gösteremezsin sen bir fertsin onlar ayrı bir fert herkesin adına konuşamazsın bilmem anlayabildin mi.. bende sana başarılar dilerim.