05-09-2008, 21:41:43
|
 | Webmaster
No Status
| | Üyelik tarihi: 31/8/2008 Nerden: İzmir
Tecrübe Puanı: 9 Puanları: 20
| |
Sıfırdan Wm İp ucları, Merhabalar, Arkadaşlar burada sıfırdan harbiden webmaster ruhlu arkadaşlara bu işi meslek olarak edinecek olanlara bir kaç bişi yazacagım,Sıfırdan sokaklara çıkarak şirket olmaya kadar ilerleme konusunda bunu yazıyorum, Şimdi arkadaşlar öncelikle giyim kuşam konuşma tarzı duruş endam diksiyon v.s için bunlar gerçekten çok önemli insanda benim bu işi yapa bilmem için ehliyetim war izlenimi bırakmalıyız. 1. Photoshop,corel,flash v.s gibi çok bilindik olan programlara hakim oldugunuzu belirten bir sertifikaya ihtiyacamız war. MEB onaylı olması iyi birşey, esnaf europa desing since sertifikasından bişi anlamaz,
2. İlk yaptıgınız tasarım dan bugune kadarki tasarımlarınızı katolog haline getirmek,
3. ögrenci oldugunuzu war sayalım, güzel sanatlar fakültesinden küpeli dövmeli pircingli saçı başı dagılmış bir adam alın we grafik işlerinizi ona bırakın.
4. 5,000 - 10,000 usd lik rolex saatlerin çakmalarını alın we takın
5. Takım elbiseniz üzerinizde olmalı
6. Bir aded toshiba laptop ile artık çewre cafe&bar,çiçekci,kuyumcu,kırtasiye v.s gibi mekanlara gidip görüşmeye başlarsınız, Bir süre sonra bunlar size yetez artık ihale ile buyuk işler yapmak istersizniz. Şimdiden kolay gele içimden geldi yazdım, Not: Bu yöntemle başlıyım bugun londrada ihaleler karşılıgında iş yapan kişileri tanıyorum hemde çok yakından Not2: Egerki bunların sonucunda bişi yapamıyorsanız bir süre webservant olarak kalmalısınız.!
__________________ >> Namı Deger Ben |