Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 02-09-2008, 04:40:31
kahramankarayel kahramankarayel isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Webmaster
No Status

iTrader: (0)
Tecrübe Puanı: 21
kahramankarayel üyemiz henüz acemi
Standart Cevap: Reyondan.com a sponsor olun reklam geliriniz olsun

öncelikle sizin sistem içeriisnde bir sisteminiz oluyor.yani önad.reyondan.com subdomaini sistemden bağımsız değilki yine site içierisinde reklamlkarı yapılacak ve reyondan.com a gelen üyeler direk yönlenebilecekler.Hazır trafiği siz kardan saymıyormusunuz.Esas amaç kullanıcının reklamını göstermesini sağlamak ama bir sayfada aynı yerde 1 asdet kullanıcı reklamı varsa 1 adette reyondan.com reklamı olucak bu gayet mantıklı bir durum:ayrıca biz bu sisteimi 1 yıldan fazla oldu uğraşıp adam edelim diyene kadar:Sanal pos sisemini siz kar diyosunuz bırakın karı büyük bi nimet yani.Şimdi normal bi kullancı internette ticarethane açsın ve bunu sanal posa döksün bakalım nasıl olucağını vbe ne kadar zamanda olucağını hep birlkte görelim.Herkes sanal posla şununla bununla uğraşmak istemez hem ı işlerin çok ayrıntısı war ama.İnsanlar gelip hazır sistem üzerinde subdomainle benim sanal posunmu ve sistemimi kullanıp ticarete başlayabilir.Bu sistemde kullanıcı hem kendi ürünlerini listeleyebiliyo hemde sistemini dışarı yayıp dışarıdan ürün listeletebiliyo, ayrıca reklamını yayınlıyo ve dışarıdan reklam da alabiliyo bunların hepsini kontrol panelinden ekleyip silebiliyo.SiStem zaten seolu, sitemaplı herbi şeyi mevcut arama motorlarında da listelenecek.Sistem şu an yeni ama tabana yayarsak bunu çok feci bir uygulama olucak.Ben ilerisini görüyorum...Bilmeem siz ne düşünüyosunuz ama bu şekilde yeni fikirlere bence ön aya olmalısınız.Herkes bişeyler üretemiyo hazırla yetiniyo bari üretenlere destek olalım.