Alıntı:
stray´isimli üyeden Alıntı
Merhaba,
Domaininizin yeni olması ve bunun dahilinde backlink almamanız belki google'un gözünde iyi yer edinmiş olabilir.4 günde 100 içerik girdim diyorsunuz , özgün olabilir olmayabilir bu çok tartışıldı zamanında hala tartışılıyor.Özgün içerik mi değerli kopya içerik mi sorusu bütün webmasterlara göre yada zamana göre değişebilmekte.Lakin konu bu değil.O kadar içerik girmişsiniz.Diğer günlerde girdiğiniz içerikleride sayalım hadi 100 civarı diyelim içeriğinize.Diyelim ki script özellikleri dahilinde google 250 civarı index oluşturdu siteniz için.Bundan 20 hit geliyor.Siteniz için 4 günde bu indexlenme vs. iyi fakat hit bence düşük.Yani google'un size gönderdiği hitler içeriğinizin kaliteli olmasından kaynaklanıyor olabilir.Kısaca diyeceğim şudur ki bence siteniz 4-5 günde iyi yol izlemiş fakat az hit almış,ya da az hit alan bir konuda yazıyor olabilirsiniz.Zaten kişisel bloglar teknik olaylar anlatmadığı taktirde fazla hit almazlar.Onları anlatmışsanız ve bu olay google'a hiçbiryerde olmayan konular gibi gelmişse hitlerde onun için geliyordur.
Kusura bakmayın 17 yaşındayım ama yazmadan edemedim.18 yaşından küçük olduğum için yazma cahilliğinde bulundum eğer bir mahsuru varsa yöneticilere rapor edebilirsiniz.
Saygılar,iyi çalışmalar. |
Gerçekten çok değerli bir açıklama yapmışsınız emeğinize sağlık çok teşekkür ederim. Kusura bakmayın önceki yazan arkadaş öyle garip ve konudan uzak bir açıklama yaptı ki cevabıyla konuyu zedeler duruma düşürdü. Anlatmak istediğim asla yaş ile ilgili değildi böyle bir yanlış mesaj vermek istemem asıl öyle anlaşılıyorsa ben sizlerden çok özür dilerim orada yazdığım çocukca cevaplar yazılıp konu kirletilmesin anlamında bir mesaj yollamaya çalışmıştım. Şimdi sizden gelen böyle aydınlatıcı bir cevaptan sonra konu çok güzel sonuçlandı ve aynen dediğiniz gibi bir miktar özgün teknik konu yazdım o zaman ondan güçlü ihtimalle. Analiziniz çok isabetli ve bana da artı değerli bir bilgi oldu tekrar çok teşekkürler..
Saygılarımla, Sizlere de iyi çalışmalar dilerim..