notebook.gen.tr'de sorduğum soruyu ve cevabı buraya da alayım da, elbet birilerinin işine yarar
Alıntı:
| soru´isimli üyeden Alıntı
merhaba arkadaşlar, bugün itibariyle F3Sg240DV'me kavuştum. hemen xpye geçmek istiyorum fakat şöyle bir sorunum var. bu hdd 2 eşit parçaya bölünüp de gelmiş. ben 30gb c, geri kalanınıda d sürücüsü yapmak istiyorum. sanırım bu sırada recovery olayını sıfırlayacağım. yani tüm hdd formatlanacağı için harddiskteki recovery bölümü de gidicek. elimde vista recovery cd var, ben bu cd ile ilerde tekrar vistaya geçiş yapabilir miyim? dediğim gibi tüm hdd formatlanmak zorunda  büyük ihtimalle bi iki sene daha xp kullanırım ama ilerde vistaya geçememe durumu olur mu?
şimdiden teşekkür ederim |
Alıntı:
| cevap´isimli üyeden Alıntı
Yanılıyorsunuz.
Asus notebookların en önemli güzelliği recovery bölümünün ayrı bir disk bölümü olması ve c/d disklerinden bağımsız çalışması. Asus bunun yanında ne olur ne olmaz diye aynı işi göre recovery dvd lerinide her notebooku ile veriyor.
Dolayısı ile c ve d diskini istediğiniz gibi silebilir, boyutlandırabilirsiniz. sadece frmat sırasında yanlışlıkla recover bölümünü silmeyin yeter.
Ayrıca silseniz bile recovery dvd leri ile aynı işi gene de yaparsınız. |
iyiki asus almışım