Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 22-11-2007, 18:11:07
Neo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neo Neo isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Zonekolik
No Status

iTrader: (10)
Tecrübe Puanı: 115
Neo is a splendid one to beholdNeo is a splendid one to beholdNeo is a splendid one to beholdNeo is a splendid one to beholdNeo is a splendid one to beholdNeo is a splendid one to beholdNeo is a splendid one to beholdNeo is a splendid one to beholdNeo is a splendid one to beholdNeo is a splendid one to behold
Standart spamle mücadele

temiz bir internet istiyoruz hepimiz ama insanlardaki bu açlık varken, internet, normal hayattan daha çabuk kirleniyor.webmaster forumu olarak, sorunlara çözüm üretmeye çalışmanın da görevlerimiz arasında olduğunu düşünüyorum.bu sebeple, aklıma takılan bir soruyu sizlere sormak istiyorum.

kontör siteleri malum en büyük belalardan.adamlar hotmaile de bulaştılar.gelen iki mailden birisi "kontör kazandınız" maili.sitelerinde, uyduruk da olsa kuralları yazıyorlar ama maillerde bunu da yazmıyor ve akıllarına geleni sallıyorlar.

arkadaşlarımdan birinin msn'sine virüs bulaştırmışlar sanırım.çevrimdışıyken, arada bir mesaj geliyor; 250 kontör kazandınız, şu siteyi ziyaret edin, diye.

demin birisi msn'ye ekledi.ekleyişinden anladım, kesin bir adilik vardı.konuştum.arkadaşlık sitesi refi verdi, siteden konuşalım diye.msn adresim de öyle spame düşmüş bir mail değil.artık çıldırdılar.ne yapacaklarını şaşırıyorlar.

bir de basiretsiz kişiler.o msn ile uğraşana kadar iki sayfa içerik yazıp siteye ekleseler, ömürlerinin sonuna kadar para kazanırlar ama nedense bunu anlamıyorlar.

en başta adsense olmak üzere, bir çok gelir kapısı varken, hile hurdayla para kazanmaya çalışırken bizleri delirtenlerle nasıl savaşılabilir? siz yetkili olsanız, hakim olsanız, milletvekili olsanız, vs ne yapardınız?

benim aklıma bir çözüm gelmiyor.ikisini üçünü idam da etsek, bunların sonu kesilmez.teknoloji ile bu halledilmeli ama nasıl?