Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 02-01-2007, 03:47:17
Culpable Culpable isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Foruma Girişi Yasaklandı
No Status

iTrader: (3)
Tecrübe Puanı: 0
Culpable has a spectacular aura aboutCulpable has a spectacular aura about
Standart clickbank.com (adwords+ Msn adcenter)

sagolsunlar cok fazla ********lik ciktigi icin Turkiye'yi banlatmislar Ama yurt disinda Tanidiginiz Varsa netten para kazanmak icin cok uygun bir yer (onun adina hesap acip ceki onun adina yollatabilirsiniz)
Adwords ve msn basligi altinda nasil sinirsiz hesap acma yontemlerini yazdim kendim nasil yapiyorum Kisaca anlatayim Piyasada satilan VCC lerden yaklasik 50 tane aliyorum her VCC de 3 tane Msn yada 3 tane google adwords acabiliyorum
direk clickbankin bana verdigi Url ye yada bir domaini o url ye yonlendirerek adwords yada msn de clickbank da hangi urunun satisini yapiyorsam onun reklamini yapiyorum
Ornek 1 tane msn hesabi actigim zaman yaklasik 8 ila 10 tane arasi sale cikartabiliyorum 10 tane dersek yaklasik saticini yaptigim urunden urun basi 26.50$ aliyorum 10*26.50$=265$ getirisi oluyor
1 tane VCC ile 3 tane hesap actigimizi dusunursek
yaklasik 500$ ila 700$ arasi getirisi oluyor
her 15 gunde bir hesabiniz kesiliyor ornel 01.-15 arasi hesabiniz kesiliyor ve kazanciniz o ayin 30u demeden cek ile adresinize gonderiliyor (security den dolayi paypal yada diger odeme secenekleri yok sadece Cek )
yukarida verdigim ornek 8-10tane sale ornegi buda sansiniza kalmis bazen 5 tane bazen 12 tane daha daha fazla cikar bu reklam verdiginiz saat dilimine yada gune bagli
USa saati ile 00.00 09.00 arasi pek satis cikmaz o satte yayinlanan reklamlardana bir sey beklenmez
09.00-11.00 arasi guzel satis cikar
ogle tatilinde biraz daha fazla cikar
15.30-18.00 arasi fazla satis cikmaz
18.00-21.00 en guzel satislarin cikacagi zaman
Gunler aklimda degil gunleride zamanla yazarim
adwords de reklam veriseniz : 100 kiside 1 satis normal ortalamasi bu
Msn de reklam veriseniz 40 yada 50 kiside 1 sale cikar bizlerdeki ortalamalar bu sekilde (msn in oranlari adwords den kat kat iyi bazen 30 kiside 1 sale cikiyor )
reklam verirken ilk 3 sirada cikmasina dikkat edin ben az vereyim cok hit alayim daha fazla satis yapayim derseniz satisiniz daha azalir su ana kadar kullandigimiza gore ilk uc sirada cikan reklamlarda satis cikarma orani en iyisi
arka sayfalara gittikce ornek ilk 3 sirada iken 100 kiside 1 sale cikiyorsa
arka sayfalarda 200 kiside 1 sale cikiyor

benim en cok sevdigim yontemlerden Bir tanesi netten para kazanmanin en basit yontemlerinden birisi hic site yada diger seyler ugrasma diye bir sey yok bu sekilde 4-5 tane hesap acarak gunluk getirisi cok rahat 500-700$ arasi oluyor cok fazla hesap acarsaniz bu rakam daha artar
ben en fazla gunluk olarak 1200$ gordum kendi hesabimda Fakat ayni sekilde yapan diger arkadasim 3500-4500$ arasi gunluk goruyordu ayin sonunda aldigi cek 68bin$ nette 1 tane bile ne sitesi nede sayfasi var ( Ben Car icin yapiyordum O survey icin survey de daha guzel satis cikiyordu )

Konu Culpable tarafından (02-01-2007 Saat 07:01:27 ) değiştirilmiştir..