Tekil Mesaj gösterimi
  #9 (permalink)  
Alt 20-11-2007, 02:12:18
Vermiyan
Guest
No Status

Standart Cevap: pr 3 blogcu blogu satiliyor

Alıntı:
albanian4ever´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Neo : Sorunsuz e-mail sahibi degiskligi yaptim birkac blogunun daha once. sorun cikmadi !

Germiyan : Ayarlada blgo sahibin e-maili senin e-maili yazarim. Benim onceden e-maile Onaylama linki gelir. yeter ki ona tiklayayim ve sonra sifre isteme veya baska bir sey icin kullanabilirsin.
Sahip degisikligi kabul eder ama blogcu batar falan diyorsan onun icin ustume sorumluluk almam.

Ilgilenen PM atsin...
blogcu.com a mail attim, servisimiz 3.kisiye ve sahislara devredilemez diye cevap geldi.onlarla iletisime gececekmissiniz. sizin site degil, hizmet sahibi oldugunuzu yazmislar ve hizmetin devredilemeyecegini,almak istedigim hizmet icin basvuru gerektigini ve bunu kolaylikla sitelerinde yapabilecegimi felan diye cevap geldi.

valla ben sasirdim simdi, 30 YTL büyük para degil ama yine de nicin feda edeyim. Bu Hukuki prosüdür ile ilgilenirmisiniz lütfen.

cünkü google konusunda bir site zaten acmayi düsünüyordum ve bu benim icin daha iyi diye düsündüm. hazir diye.

lütfen arkadasim, site sahibi ile konusup garanti alarak bana yazili vekaletname ve teahhüdname yollarmisiniz?